Mijn naam is Henk Berghuijs. Ik ben een sportieve man van 53 jaar en heb op 9 maart 2017 het bedrijf personenvervoer Delfsblauw opgericht na 36 jaar in loondienst te hebben gewerkt.

 

Mijn persoonlijke eigenschappen en vaardigheden zijn :

Betrouwbaar en discreet
Kwaliteit leveren
Sociaal
Creativiteit
Flexibel
Inzet en doorzettingsvermogen

Activiteiten en doelstelling personenvervoer Taxidelfsblauw

De doelstelling van mijn bedrijf waar ik de enige werkzame persoon in ben is het aanbieden van personenvervoer. In mijn mooie blauwe personenbus zit een wettelijk verplichte boordcomputer maar geen taximeter.

Concreet houd dit in dat alle ritten in mijn computer worden vastgelegd. Daar er niet op een taximeter word gereden bied ik voorafgaand aan de klant de prijs aan waarvoor ik het vervoer kan verrichten. Met mijn prijzen ben ik zeer concurrerend ten opzichte van andere bedrijven. De afspraken worden via de mail, app, telefoon en mijn site ( reserveringsformulier ) gemaakt.Na de gemaakte afspraak bevestig ik altijd even de afspraken over de rit naar de opdrachtgever en of klant. 

Als de klant voorafgaand kan en wil betalen op mijn zakelijke rekening vind ik dat erg prettig. Bijkomend voordeel is dat door deze werkwijze het gebruik van contant geld tot het minimum word beperkt.

Mocht de klant toch de voorkeur hebben contant te betalen dan blijft dat wel mogelijk. Ook komt in mijn personenbus de mogelijkheid digitaal te betalen.De rode lijn binnen het bedrijf is om met personen maar ook met het midden- en kleinbedrijf een prettige zakelijke band voor een lange duurzame periode op te bouwen om zodoende mogelijk een aanvulling op uw bedrijfsvoering te zijn.Als uw klant namelijk prettig op zijn / haar adres aankomt en weer prettig terug word vervoerd naar zijn / haar adres zal dat uw bedrijf ook ten goede komen.

Ook kan ik als uw klant in Nederland verblijft (dag ) tripjes verzorgen. Deze tripjes kunnen zowel in Nederland als buiten Nederland plaatsvinden.

In de bus kan ik acht personen met acht koffers meenemen.Tevens kan mijn derde bank ( zitplaats 7, 8, 9 ) eruit. Ik kan dan nog steeds vijf mensen met bijvoorbeeld vijf fietsen en koffers naar uw locatie brengen.

Tevens heeft mijn bus een trekhaak en is hij alleen voor mensen waar ik al langer mee werk soms voor een week te huur. Daar word dan tevens een contract voor opgemaakt. Ook is er WiFi in de personenbus aanwezig.

 Op afspraak breng ik groepen mensen naar feesten ,partijen en concerten.Ook is het mogelijk Taxidelfsblauw voor een dagdeel in te huren tegen een vooraf afgesproken prijs om gasten van uw restaurant en /of feestzaal te vervoeren om hun zodoende een onbezorgde middag of avond te laten beleven.

Kort samengevat staat personenvervoer Taxi Delfsblauw voor de volgende zakelijke dienstverlening :

(Dagelijkse) zakelijke shuttle

Groepsvervoer van /naar vergaderingen, seminars, bedrijfsfeesten, huwelijks feesten

Schipholvervoer ( ieder vliegveld), concerten

Dagtripjes o.a  Keukenhof, strand,winkelcentra, begeleiding mogelijk

Voorafgaand afgesproken vaste prijzen